Forside / Produkter / Brødblandinger / Surdejsbrød med Chufa
Vores Surdejsbrød med Chufa er et brød for dig, der elsker et surdejsbrød med karakter. Brødet er baseret på vores egen økologiske rissur – en tørret, fermenteret surdej lavet på kværnede brune ris – som giver en fyldig, let syrlig smag, der intensiveres, jo længere brødet får lov at hæve og udvikle sig.
Blandingen er tilsat økologisk Chufa-mel, som tilfører brødet et naturligt strejf af sødme, en mørkere nuance i både farve og smag, og et ekstra lag fylde. Resultatet er et brød med mørk, sprød skorpe og en saftig, blød krumme – groft, men alligevel let. Det holder sig friskt i flere dage og smager særligt godt ristet. Perfekt som madbrød, til deling ved bordet – eller bare som en skive med smør.
Chufa, også kaldet jordmandel, er små allergivenlige rodknolde, der hverken indeholder laktose, gluten eller nøddeallergener. Derimod er den lille knold smækfuld af gode næringsstoffer og skulle have en positiv indflydelse på fordøjelsen.
Én blanding giver 2 lækre brød eller 12 skønne boller.
Velbekomme.
Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk boghvede, økologisk rismel, økologisk kartoffelmel, økologisk majsmel, økologisk chufamel, økologisk tørret rissur, økologiske loppefrøskaller, økologisk chiafrø, salt og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.477, kcal 350
Fedt, 5,3 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,8 g.
Kulhydrat, 60,7 g.
– heraf sukkerarter, 2,3 g.
Kostfibre, 10,5 g.
Protein, 8,9 g.
Salt, 1,9 g.
Nettovægt 600gram
DK-ØKO-100
Hæld 8,5 dl. varmt vand (35 grader) og melblandingen i en skål og bland massen med en ske eller en håndmixer med dejkroge. Rør i 3-5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens bund og sider.
Dejen skal hvile tildækket i 12-24 timer ved stuetemperatur.
BRØD: Inden hvil fordeles dejen i 2 skyr-bøtter (eller lignende). Efter hvil vendes dejen ud på en bageplade. Rids evt. overfladestruktur i brødene. Bages ved 200-210 grader (varmluft) i 50-55 minutter.
BOLLER: Efter hvil deles dejen op i 12 stykker som sættes på en bagplade. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber til at dele og håndtere dejen. Bag ved 220-230 grader (varmluft) i 22-25 minutter.
Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.
Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.
Fragten bliver beregnet ud fra vægt.
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.