Økologisk Rissur

Samsø Brøds økologiske rissur er udviklet som tilsætning til dit glutenfrie bagværk. Surdejen tilfører en smagsdybde og giver en luftig struktur. Vi anvender rissur i hovedparten af vores brødblandinger.

Rissuren er lavet af økologiske brune ris, som vi kværner i vores produktion på Samsø. Herefter laver vi en våd surdej, der, når den er aktiv nok, bliver tørret på plader. Sidst pulveriserer vi den tørrede surdej til den endelige konsistens.

Køb nu og nyd hjemmelavet naturligt glutenfrit surdejsbrød.

60,00 kr.

-
+
Certificeret økologisk
Naturligt glutenfri

Ingredienser

Tørret og pulveriseret surdej baseret på økologiske brune ris.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.450 kcal 340

Fedt, 2,5 g.

– heraf mættede fedtsyrer, 0,6 g.

Kulhydrat, 72, 0 g.

– heraf sukkerarter, 0,5 g.

Kostfibre, 3,0 g.

Protein, 8,0 g.

Salt, 0,04 g.

 

Nettovægt 250g.

DK-ØKO-100

Tilsæt 2-5% tørret rissur i dine egne melblandinger for dybere smag og sejere krumme og skorpe.

Surdejens karakteristiske smag bliver tydeligere, jo mere rissur du anvender, og jo længere dejen hviler.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.

Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Vi accepterer følgende betalingsformer: