Ø-Bolle

En luftig og smagfuld bolle med solsikkekerner og chiafrø – vores bestseller. Bollen fungerer rigtig fint med en topping bestående af forskellige kerner og frø.

Melblandingen egner sig også godt som et helt brød, her er bagetiden ca. 55 minutter ved 200-210 grader.

60,00 kr.95,00 kr.

-
+
Certificeret økologisk
Naturligt glutenfri

Ingredienser

Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologiske solsikkekerner, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt, økologiske chiafrø og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.501, kcal 359 

Fedt, 6,7 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,9 g. 

Kulhydrat, 61,8 g. 

– heraf sukkerarter, 0,9 g. 

Kostfibre, 5,6 g. 

Protein, 9,2 g. 

Salt, 1,9 g. 

 

Nettovægt 400g 

DK-ØKO-100

Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.

Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand, eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.

Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.

Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Vi accepterer følgende betalingsformer: