Forside / Produkter / Brødblandinger / Lys Bolle
En en alsidig bolle, der passer til det meste. Blandingen egner sig til både sødt, ost og pålæg.
Melblandingen kan ligeledes bruges til franskbrød, focaccia eller flutes. Tilføj evt. dine favoritkerner.
Indeholder: økologisk glutenfri havre, økologisk majsmel, økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk boghvedemel, økologisk tørret rissur, økologiske loppefrøskaller, salt og økologisk tørgær.
Næringsindhold
Energi, kJ 1.439, kcal 344
Fedt, 3,5 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,6 g.
Kulhydrat, 66,5 g.
– heraf sukkerarter, 0,9 g.
Kostfibre, 4,9 g.
Protein, 8,4 g.
Salt, 1,8 g.
DK-ØKO-100
Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.
Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.
Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.
Franskbrød: Fordel dejen i en smurt 1 liters form. Drys evt. med frø eller kerner. Bag ved 200 grader (varmluft) i 55-60 minutter afhængigt af din ovn. Bag evt. de sidste 10 minutter af tiden uden form.
Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.
Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.
Fragten bliver beregnet ud fra vægt.
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.