Boghvede-Bolle

En bolle med stor smagsdybde og en tæt krumme. Bollen bliver ekstra lækker, hvis den vendes i solsikkekerner inden bagning.

Melblandingen fungerer også godt som helt brød, her er bagetiden ca. 55 minutter ved 200-210 grader.

60,00 kr.95,00 kr.

-
+
Certificeret økologisk
Naturligt glutenfri

Ingredienser

Indeholder: økologisk boghvedemel, økologisk kartoffelmel, økologisk glutenfri havre, økologisk rismel, økologiske chiafrø, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.455, kcal 348 

Fedt, 4,4 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,7 g. 

Kulhydrat, 64,2 g. 

– heraf sukkerarter, 0,4 g. 

Kostfibre, 5,5 g. 

Protein, 8,2 g. 

Salt, 1,9 g. 

 

Nettovægt 400 G 

DK-ØKO-100

Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.

Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.

Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.

Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Vi accepterer følgende betalingsformer: