Forside / Produkter / Brødblandinger / Benberg Bollen
Benberg Bollen er skabt i et forsøg på at hjælpe Sys – en ung kvinde i Sverige med en kronisk tarmsygdom. Sys savnede virkelig brød, og havde svært ved at finde produkter, som hun kunne tåle. Vi kom i kontakt med familien og besluttede os for at se, om vi kunne skrue en blanding sammen, som Sys kunne tåle, og som levede op til vores krav til smag og konsistens. Resultatet blev heldigvis en blanding som kunne begge dele.
Nu har vi valgt at gøre Benberg Bollen til en del af vores sortiment. Vi har kaldt den “Benberg Bollen” i så lang tid, at det virkede helt umuligt at kalde den noget andet. Navnet er også en hyggelig påmindelse om, hvordan vi kan hjælpe hinanden og skabe nye veje – sammen.
Benberg Bollen er uden havre og majs, og blandingen er selvfølgelig både økologisk og naturligt glutenfri. Sidst men ikke mindst er den lige så nem at bage som alle vores andre produkter.
Du kan evt. tilføje din favorit topping i form af kerner og frø til bollerne inden bagning. Drys dem på eller vend forsigtigt bollen i toppingen inden du sætter den på bageplade.
Indeholder: økologisk kartoffelmel, økologisk rismel, økologisk boghvedemel, økologisk hirsemel, økologisk chufamel, økologiske solsikkekerner, økologiske hampefrø, økologiske chiafrø, økologisk tørret rissur, økologiske loppefrøskaller, salt og økologisk tørgær.
Energi, kJ 1.538, kcal 366
Fedt, 8,3 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 1,3 g.
Kulhydrat, 56,5 g.
– heraf sukkerarter, 2,4 g.
Kostfibre, 10,9 g.
Protein, 9,7 g.
Salt, 2,1 g.
Nettovægt 400 g.
DK-ØKO-100
Hæld 5,5 dl. varmt vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Saml dejen og lad den hvile tildækket i skålen eller en anden beholder i 2-20 timer ved stuetemperatur. Du vil opnå større smagsdybde ved længere hviletid.
Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere.
Bag, afhængigt af din ovn, ved 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter .
Leveringstiden for din ordre er 3-5 dage.
Fresof ApS ( Samsø Brød) afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop – Valgfrit udleveringssted.
Fragten bliver beregnet ud fra vægt.
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.